maanantai 7. heinäkuuta 2014

Nestle shredded wheat

Sain Hopottajien kautta testattavakseni kyseiset murot. Ne siis sisältävät 67% täysjyväviljaa ja pakkauksen mukaan myös runsaasti kuitua, jota siis annoksessa (30g) 3,7g. Muroissa on sisällä vadelma-, mansikka- ja karpalososetta.


Odotukseni olivat aika korkealla, koska marjatäytteinen muro kuulosti hyvältä. 

Tuote ei kuitenkaan täyttänyt odotuksiani. Kuivana murot näyttivät kuivilta, hieman "liian terveellisen" näköisiltä. Tämä johtunee murojen sisältämästä täysjyvästä. Laitoin joukkoon maitoa. Murojen pehmettyä ne maistuivat weetabixmaisilta, ihan ok maku siis, ei liian makeita. Mutta marjasosetta oli aivan liian vähän, se ei maistu juurikaan. Hieman mansikanmakua tunnistaa, jos oikein maistelee, mutta muut marjat eivät maistu yhtään. Hiilareita on annoksessa (30g) kuitenkin 38,3g, josta sokereita 14g (lähes puolet!), eli kovin terveelliseksi en näitä itse luokittele. Tuskinpa tulee tätä tuotetta uudelleen ostettua, ellei marjasoseen määrää lisätä.
Nämä sopivat kuitenkin myös pelkilteen syötäväksi, eivät ihan hirveän rapeita olleet, mutta näin marjanmaku tuli hieman paremmin esille. Kuitenkaan kuivien murojen syönti ei sinällään houkuta ihan hirveästi...

Mikä Hopottajat sitten on? Sivuston info kertoo seuraavaa:

Suosittelijana pääset testaamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, joskus jopa ennen niiden tuloa kauppaan. Sinun lisäksesi muutkin haluavat varmasti tietää hyvästä tuotteesta tai palvelusta! Suosittelun voit tehdä itsellesi luontevalla ja sopivalla tavalla, niin sosiaalisissa medioissa kuin kasvotustenkin. Suosittelusta saat pisteitä, joilla voit nostaa suosittelijatasoasia ja osallistua arvontoihin.

https://www.nestle-cereals.fi/products/cereals/shredded-wheat-punaiset-marjat

Ei kommentteja: